Loading...

Reiki Healing

Reiki er "Universel Livsenergi". Under en Reiki healing overføres den universel livsenergi til modtageren gennem behandlerens hænder.

I Reiki er en behandling en kraftig energitilførsel til modtageren på alle energiplaner (fysisk, emotionelt, mentalt, spirituelt). Eventuelle ubalancer (dvs. fysiske sygdomme, undertrykte følelser mv.) på disse planer vil blive bearbejdet af den tilførte energi, og mange ubalancer vil helt forsvinde efter én eller få behandlinger da Reiki afbalancere, løsner blokeringer, renser på såvel det fysiske som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd..

Da det er modtagerens eget energilegeme der bestemmer hvor meget energi man har brug for, vil ændringer komme i et tempo som man er parat til. Modtageren af healingen ligger påklædt på en massagebriks med et tæppe over sig. Healeren lægger sine hænder på klienten i en serie positioner – på hele kroppen.

Healingen kan via den tilførte energi føles som varme, kulde, sitren eller prikken. Nogle klienter bliver så afslappede, at de falder i søvn. Healingen virker lige godt, om man mærker noget eller ej, er vågen eller sover.

Modtagere af Reiki healing vil i op til tre dage efter en behandling kunne mærke at kroppen arbejde på at skabe balance og fjerne blokeringer, og derfor anbefaler jeg, at der skal gå minimum tre dage imellem behandlinger.

Reiki kan ikke skade og er ikke manipulerende, fordi det netop er klienten der “trækker” præcis den mængde energi som den pågældendes system har brug for.

Kontakt mig på 42 52 44 84 for en behandling eller mere info.